Spa με μπανάνα-γάλα-μέλι

Βήμα βήμα πώς να κάνεις μια περιποίηση spa στο σπίτι και φυσικά με home-made καλλυντικά

Σώμα
scrub: 1 λιωμένη μπανάνα στο μπλέντερ, 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού γάλα και αρκετή ζάχαρη ώστε να γίνει ένα παχύρρευστο μείγμα. Κάνε δυνατό μασάζ σε βρεγμένη επιδερμίδα, με κυκλικές κινήσεις. Ξεβγάζεσαι καλά με χλιαρό νερό και συνεχίζεις με το αφρόλουτρο σου.
tip για αφρόλουτρο: Γέμισε την μπανιέρα με το αγαπημένο σου αφρόλουτρο και πρόσθεσε: 3 ποτήρια του κρασιού ζεστό γάλα ανακατεμένο καλά με 2 κουταλιές μέλι. Σούπερ ενυδάτωση! Τελειώνοντας το αφρόλουτρο, άπλωσε baby oil σε βρεγμένο δέρμα.
Πρόσωπο
απολέπιση: Σε βρεγμένο δέρμα, κάνε scrub με το παραπάνω μείγμα (μπανάνα, γάλα και ζάχαρη) που έχει περισσέψει. Συνεχίζεις, κάνοντας καθαρισμό με το σαπούνι του προσώπου σου.
μάσκα προσώπου: Ανακατεύεις καλά: 1/2 λιωμένη μπανάνα, 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι, 1 κουταλάκι του γλυκού γάλα. Απλώνεις στο πρόσωπο και αφήνεις για ένα 15'. Ξεβγάζεσαι με χλιαρό νερό.
μάσκα ματιών: σ' ένα μικρό ποτηράκι του κρασιού, ρίξε 2 κουταλιές της σούπας γάλα και 2 παγάκια. Τοποθέτησε μέσα 2 πον-πον για τα μάτια. Αφού βραχούν αρκετά, τα ακουμπάς στα μάτια σου για 20'.
Τέλειο αποτέλεσμα ενάντια στους μαύρους κύκλους!!
ενυδάτωση προσώπου: Ζέστανε 1/2 ποτηράκι του κρασιού γάλα μαζί με 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι και 1 βανίλια. Με ένα βαμβάκι, κάνε μασάζ σε όλο το πρόσωπο και το άφησε το δέρμα σου να το απορροφήσει για 30'. Στην συνέχεια ξεπλένεσαι με λίγο νερό ταμποναριστά και βάζεις την ενυδατική σου

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις